Sardinië, Smaragdkust

Aankomst zaterdag  14 oktober – vertrek zaterdag 21 oktober 2023

Dit jaar weer naar Sardinië op een prachtige locatie: Mascaratu Country Houses, tussen Arzachena en Cannigione! Ik geef een workshop tekenen en schilderen van 15 oktober tot en met 20 oktober, 6 dagen cursus!

Deze workshop is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Deelnemers zullen de prachtige omgeving van de Smaragdkust in een schetsboek of op papier en canvas vastleggen met behulp van een verscheidenheid aan technieken, waaronder schetsen, kleurenmenging, schilderen en nieuwe manieren vinden om op een fantasierijke manier ideeën te ontwikkelen. Ik zal je door deze creatieve reis leiden en de prachtige streek en flora van de Smaragdkust laten ontdekken. We willen de groep deze keer intiem houden voor persoonlijke aandacht, maximaal 10 deelnemers per week.

Optioneel: excursies,onder andere een bezoek aan een archeologische vindplaats, wandeling langs het strand en mogelijke duik, een bezoek aan een markt en een bezoek aan een plaatselijk stadje. Excursies zijn afhankelijk van het weer en definitieve deelnemers. Breng een zonnig en flexibel humeur mee, een bikini of zwembroek, goede schoenen en een sportieve outfit, we willen u het echte Sardinië laten ervaren!

Opmerking: Sommige materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft. Er wordt een lijst met vereiste materialen verzonden voordat de cursus start.

6 dagen cursus, 7 overnachtingen, 7 x ontbijt en 7x diner of lunch.
Locatie: Mascaratu


Kosten: € 1045, exclusief reiskosten, verzekeringen en excursies. Vervoer ter plekke is niet inbegrepen. Er wordt afhankelijk van de inschrijvingen bekeken of het beter is twee personen auto`s te huren of 1 mini van.

Er zijn gedeelde kamers per twee personen. U kunt een eenpersoons overnachting boeken, waarvan de extra kosten € 35 per nacht zijn. Andere extra`s zoals massage en yoga zijn mogelijk.

Een fijne intensieve workshop, door professionele kunstenares die consciëntieus ingaat op de ambities en vaardigheden van de individuele cursisten, in een ruime, gastvrije locatie, in een wijds woest landschap. Een inspirerende week, waar ik veel uitgehaald heb.

Elisabeth, Zwitserland

Een oase van rust midden in de ruige natuur van Sardinië, Mascaratu! Een inspirerende plek waar ik onder begeleiding van Marianne m’n creatieve talenten onderzocht, hard werken om te ontdekken welke materialen en technieken me passen…aquarel en potlood hebben een snelheid die me aanspreekt. Daar kwam ik achter in deze dagen waar we naast tekenen en schilderen ook culinair konden genieten van de heerlijke Sardinese gerechten die de gastvrouw van Mascaratu voor ons bereidde. Een week volop genieten en ontdekken wat schaduw doet in je tekening, dat alles draait om heel goed kijken en vooral gewoon doen en uitproberen, een aanrader!

Liesbeth

Mail voor meer informatie via het contactformulier workshop Sardinië of .