Sardinië, Smaragdkust

/strong>
Aankomst zaterdag  13 april – vertrek zaterdag 20 april 2024

Dit jaar weer naar Sardinië op een prachtige locatie: Mascaratu Country Houses, tussen Arzachena en Cannigione! Ik geef een workshop tekenen en schilderen van 14 tot en met 19 april 2024, 6 dagen cursus!

Deze workshop is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Deelnemers zullen de prachtige omgeving van de Smaragdkust in een schetsboek of op papier en canvas vastleggen met behulp van een verscheidenheid aan technieken, waaronder schetsen, kleurenmenging, schilderen en nieuwe manieren vinden om op een fantasierijke manier ideeën te ontwikkelen. Ik zal je door deze creatieve reis leiden en de prachtige streek en flora van de Smaragdkust laten ontdekken. We willen de groep deze keer intiem houden voor persoonlijke aandacht, maximaal 12 deelnemers per week.

Optioneel: excursies,onder andere een bezoek aan een archeologische vindplaats, wandeling langs het strand en mogelijke duik, een bezoek aan een markt en een bezoek aan een plaatselijk stadje. Excursies zijn afhankelijk van het weer en definitieve deelnemers. Breng een zonnig en flexibel humeur mee, een bikini of zwembroek, goede schoenen en een sportieve outfit, we willen u het echte Sardinië laten ervaren!

Opmerking: Sommige materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft. Er wordt een lijst met vereiste materialen verzonden voordat de cursus start.

6 dagen cursus, 7 overnachtingen, 7 x ontbijt en 7x diner of lunch.
Locatie: Mascaratu


Kosten: € 1045, exclusief reiskosten, verzekeringen en excursies. Vervoer ter plekke is niet inbegrepen. Er wordt afhankelijk van de inschrijvingen bekeken of het beter is twee personen auto`s te huren of 1 mini van.

Er zijn gedeelde kamers per twee personen. U kunt een eenpersoons overnachting boeken, waarvan de extra kosten € 35 per nacht zijn. Andere extra`s zoals massage en yoga zijn mogelijk.

Een fijne intensieve workshop, door professionele kunstenares die consciëntieus ingaat op de ambities en vaardigheden van de individuele cursisten, in een ruime, gastvrije locatie, in een wijds woest landschap. Een inspirerende week, waar ik veel uitgehaald heb.

Elisabeth, Zwitserland

Ik heb genoten van de workshop, perfecte locatie en heerlijke maaltijden verzorgd door Simona. Elke dag deden we een andere techniek, heel goed uitgelegd, waarna we met opdrachten aan de slag gingen. Heel veel geleerd en ook erg leuk op locatie: leuke markjes of op het strand tekenen. Marianne wist iedereen op eigen niveau te begeleiden en het beste in je skills naar boven te halen. Ook heel plezierig, dat Leontine, een Nederlandse, die op Sardinië woont, heel behulpzaam was in het organiseren van uitstapjes naar ateliers, marktje, strand, restaurants en agriturismo op de laatste avond. Dat maakte de workshop helemaal compleet!

Louise De Widt

Ik vond je een Dappere kundige docent…die voor zo’n gemêleerde groep qua niveau het goede leerpad heeft gekozen. Bij iedere cursist kwam je langs zodat je op die manier toch inspeelde op ieders behoeftes. Je was er !! Ik geef het je te doen ! Respect.

Anja Till

Een geweldige ervaring om de workshop van Marianne te volgen!
Een goed verzorgde locatie met fantastisch uitzicht op de bergen ! Elke dag stond er weer een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel, wat zeer zeker een meerwaarde gaf aan de workshop!
Er was genoeg ruimte op het terrein om je eigen plekje te zoeken om te schilderen, maar je kon ook gezellig aan de grote tafel zitten met anderen, voor ieder wat wils !
Ik heb er heerlijk geschilderd en getekend en aan het eind van de dag was het erg leuk om tijdens de werkbespreking al het werk van de andere deelnemers te zien!
We hebben ook nog een een paar leuke uitstapjes gemaakt ,naar dorpjes in de buurt en het strand, heerlijk!
Dankjewel Marianne !

Evelien Linterman

Een oase van rust midden in de ruige natuur van Sardinië, Mascaratu! Een inspirerende plek waar ik onder begeleiding van Marianne m’n creatieve talenten onderzocht, hard werken om te ontdekken welke materialen en technieken me passen…aquarel en potlood hebben een snelheid die me aanspreekt. Daar kwam ik achter in deze dagen waar we naast tekenen en schilderen ook culinair konden genieten van de heerlijke Sardinese gerechten die de gastvrouw van Mascaratu voor ons bereidde. Een week volop genieten en ontdekken wat schaduw doet in je tekening, dat alles draait om heel goed kijken en vooral gewoon doen en uitproberen, een aanrader!

Liesbeth

Mail voor meer informatie via het contactformulier workshop Sardinië of .