Sardinië, Smaragdkust
Aankomst zaterdag 16 oktober – vertrek zaterdag 23 oktober 2021

Dit jaar weer naar Sardinië op een prachtige locatie: Mascaratu Country Houses, tussen Arzachena en Cannigione! Ik geef een workshop tekenen en schilderen van 17 oktober tot en met 22 oktober, 6 dagen cursus!

Deze workshop is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Deelnemers zullen de prachtige omgeving van de Smaragdkust in een schetsboek of op papier en canvas vastleggen met behulp van een verscheidenheid aan technieken, waaronder schetsen, kleurenmenging, schilderen en nieuwe manieren vinden om op een fantasierijke manier ideeën te ontwikkelen. Ik zal je door deze creatieve reis leiden en de prachtige streek en flora van de Smaragdkust laten ontdekken. We willen de groep deze keer intiem houden voor persoonlijke aandacht, maximaal 8 deelnemers per week.

Extra`s: twee excursies, afhankelijk van het weer en definitieve deelnemers. Breng een zonnig en flexibel humeur mee, een bikini of zwembroek, goede schoenen en een sportieve outfit, we willen u het echte Sardinië laten ervaren!

Opmerking: Sommige materialen worden tijdens de cursus verstrekt, maar er wordt een lijst met vereiste materialen verzonden voordat de cursus start.

6 dagen cursus, 7 overnachtingen, 7 x ontbijt en 6x diner of lunch.
Locatie: Mascaratu


Kosten: €895, exclusief reiskosten en verzekeringen. Vervoer ter plekke is niet inbegrepen. Er wordt afhankelijk van de inschrijvingen bekeken of het beter is twee personen auto`s te huren of 1 mini van.

Er zijn gedeelde kamers per twee personen of u kunt een eenpersoons overnachting boeken, waarvan de extra kosten € 20 per nacht zijn. Andere extra`s zoals massage is mogelijk.

Mail voor meer informatie via het contactformulier workshop Sardinië of .